top of page

Egyesületünk

Büszkék vagyunk arra, hogy 8 év alatt Vác és térsége egyik meghatározó utánpótlásnevelő egyesületévé váltunk. Az eddig elért eredményeink önmagukért beszélnek. 2014 nyarán szinte a semmiből kezdtük el a munkát 3 kollégámmal közösen, majd a tudatos építkezésnek köszönhetően folyamatosan fejlődünk. Mi a siker titka? A kiváló szakmai munka!
 
Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk sportoló gyermekek a mai modern futball minden szegmensére felkészítést kapjanak, hogy a legújabb képzési módszerek segítségével sajátítsák el a labdarúgás minden egyes elemét. Célunk, hogy kiváló technikai tudással rendelkező, a pályán jól tájékozódó, gyorsan, jó döntéseket hozó játékosokat neveljünk a magyar labdarúgás számára! Szakmai programunk a világhírű Juventus FC képzési metodikájára épül, mely tökéletesen felkészíti a nálunk futballozó gyermekeket a mai modern futballra!

A siker második alappillére a gyermekközpontú pedagógia, nevelő munka. Fokozottan figyelünk arra, hogy csak olyan szakemberek dolgozzanak nálunk, akik ezen feltételeknek megfelelnek. Akiknél a gyermek az első, akik a jó pedagógiai érzékükkel tanítják, nevelik a játékosokat, legyen az hat, vagy akár tizenhat éves egyaránt.

Egyesületünk neve is tükrözi, hogy mi nem csupán a váci gyermekek szívéhez szeretnénk a futballt közelebb hozni, hanem az egész Dunakanyar térségét szeretnénk e képzési rendszerrel lefedni. Az elmúlt öt évben 7 település is bekapcsolódott a Dunakanyar Régió Utánpótlás Futball Club képzési rendszerébe. A cél az, hogy valamennyi településen tudjunk lehetőséget biztosítani a futballozni vágyó fiatalok számára, a tehetségesebb gyermekeknek pedig kiemelt csoportokban tudjunk minőségi képzést tartani.

                       

juventusakademia_button.jpg
bottom of page