top of page

Köszöntő

Kedves Olvasó!

Egyesületünk alapelve, hogy a gyermek az első, és nálunk minden értük és róluk szól. Azért kezdeményeztük ennek a szervezetnek a létrejöttét, mert a mindennapokban mindketten gyermekekkel, fiatalokkal dolgozunk és egyesületünkben modern szemlélettel szeretnénk megközelíteni a labdarúgást. 

Ma Magyarországon sok nehéz helyzetű család él, és az így felnövő gyermekeknek és az őket szerető szülőknek sok nehézséggel kell megküzdeniük. Mi megpróbáljuk megkönnyíteni ezt a családoknak azzal, hogy amikor a gyermek nálunk van, akkor tudják, jó helyen van. Olyan helyen, ahol gyermeküket tisztelő pedagógusok, edzők, mentálhigiénés szakemberek foglalkoznak velük, ahol odafigyelést, törődést, elismerést és szakmai képzést egyaránt kapnak. Munkatársainkkal együtt egy olyan új egyesületi modellt valósítunk meg, ahol a testi és a lelki nevelés egyszerre megtalálható.  Egyesületünkben a gyermekek a labdarúgó edzéseken túl mentálhigiénés foglalkozásokon is részt vesznek.  Abban hiszünk, hogy a gyerekeknek nem csak a labdarúgás szakmai részét kell megadni, hanem a mentális képzésükre is oda kell figyelni, hiszen ennek segítségével nem csak jó futballistává válnak, hanem egészséges, érett felnőtteké is. Tehát célunk az, hogy jó focistákat és empatikus, társaikkal törődő embereket neveljünk belőlük. Az egyesület keretein belül 6–19 éves kor között mindenkinek lehetőséget biztosítunk labdarúgóedzéseken, valamint a mentálhigiénés foglalkozásokon való részvételre. Hiszünk abban, hogy a jövő egyesületének úgy kell kinéznie, hogy ha egy szülő idehozza a gyermekét, akkor biztos lehessen benne, hogy ő mindkét fajta felkészítést megkapja. Egyesületünk felnőtt csapattól mentesen működik, így minden energia, munka és pénz a gyermekek fizikai és lelki fejlődését szolgálja.

Reméljük, honlapunkon megtalálja a keresett információt. További kérdéseivel forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeken.

 

Üdvözlettel:

                                                  

                                                                                      Szél Mercédesz és Szél József

juventusakademia_button.jpg
bottom of page